INTEGRITETSPOLICY

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.kastanjstudios.se.

E-post: kontakt@kastanjstudios.se

Kastanj Studios AB är ansvarig för de personuppgifter ni skickar till oss.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar och sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen (så som Youtube.com). 

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analysverktyg från tredjepart

Vi tar hjälp av tredjepartsverktyg för analys av våra besökares beteende. Denna analys är vanligtvis anonym och kan inte spåras tillbaka till dig. Statistiken använder vi för att förbättra och optimera vår webbplats.

På vår hemsida använder vi oss av Google Analytics från Google LLC (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google“). Är din vanliga vistelseort i europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller Schweiz ansvarar Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) för behandlingen av dina uppgifter och efterlevnaden av gällande dataskyddslagar. Google Analytics använder informationen om besökares användande av sidan i syfte att bedöma och sammanställa rapporter för analys. Informationen lagras och hanteras av Google, som kan komma att överföra denna information till tredje part vid lagkrav eller där sådan part bearbetar informationen åt Google. 

Mer information om Googles dataskyddspolicy och användarvillkor finner du här:
https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/
https://policies.google.com/
https://policies.google.com/technologies/cookies 

Hur länge behåller vi era uppgifter

Om du skriver och skickar in ett meddelande via vårt kontaktformulär kommer den angivna informationen att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Meddelanden från besökare kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skickat in ett meddelande via kontaktformuläret på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.